Oscar 2012: vezi ce accesorii au purtat vedetele pe covorul roşu

De Erika Chivu, pe

Unele minimaliste, altele mari şi strălucitoare, accesoriile vedetelor au completat frumos ţinutele purtate pe covorul roşu la Oscar 2012. Iată cine ce a purtat.
Majoritatea vedetelor au optat pentru ţinute simple, cu puţine accesorii. Gwyneth Paltrow şi Michelle Williams au purtat câte două accesorii destul de discrete, renunţând chiar şi la cercei. Un alt trend care s-a păstrat şi anul acesta a fost clutch-ul preţios încrustat cu pietre, accesoriu care nu a lipsit niciunei vedete.
Viola Davis a fost una din puţinele vedete care au purtat culori puternice, iar accesoriile ei au completat frumos rochia verde smarald cu paiete pe decolteu. Viola a purtat cercei mari cu pietre verzi acoperite cu detalii argintii, o brăţară lată, inel şi clutch, toate argintii. A renunţat în schimb la cel mai cunoscut accesoriu al ei, peruca. Viola a spus că soţul ei a convins-o să apară pe covorul roşu cu părul ei natural de care nu este foarte mulţumită.
Viola Davis la Oscar 2012
Gwyneth Paltrow a purtat acelaşi gen de brăţară, completată de un inel statement cu motiv floral. Acestea au fost singurele bijuterii care au accesorizat ţinuta minimalistă a lui Gwyneth. Ea nu a purtat nici cercei, nici colier.
Gwyneth Paltrow la Oscar 2012
Natalie Portman nu a nimerit rochia, bulinele nefiind potrivite pentru o asemneea ocazie, însă bijuteriile le-a ales foarte bine. Ea a purtat doar colier şi cercei cu diamante, ambele simple, dar elegante şi glam, perfecte pentru gala Oscar.
Natalie Portman la Oscar 2012
În schimb, Meryl Streep nu a ales nimic bine. Rochia aurie prea strălucitoare arată ca un staniol, iar accesoriile, de asemenea aurii, nu fac decât să încarce şi mai mult ţinuta. Meryl a purtat cercei, inel şi pantofii aurii. Cureaua rochiei a fost o combinaţie de argintiu şi auriu, iar clutch-ul, foarte frumos de altfel, a avut dungii aurii, nude şi sidefii.
Meryl Streep la Oscar 2012
Michelle Williams a ales şi o rochie frumoasă, şi accesorii pe măsură. Fidelă stilului ei simplu şi rafinat, Michelle a purtat doar colier şi curea cu fundiţă metalică. A renunţat la cercei, brătări şi inele, dar a făcut o alegere neaşteptată în privinţa clutch-ului. Deşi rochia a fost portocalie, ea a purtat clutch roz marca Bottega Venetta.
Vezi cele mai frumoase rochii de la Oscar 2012!
Michelle Wlliams la Oscar 2012
Şi rochia superbă a Emmei Stone a fost completată frumos de accesoriile argintii: un clutch şi o brăţară statement, ambele încrustate cu pietre.
Emma Stone la Oscar 2012
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter