Fiica lui Gwyneth Paltrow a împlinit 16 ani. Cum arată acum Apple

De Unica.ro, pe
Fiica actriței Gwyneth Paltrow a împlinit 16 ani și s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cu ocazia aniversării sale, actrița a postat câteva fotografii cu Apple, pe care a descris-o ca fiind „lumina inimii mele”.

De obicei, Gwyneth publică rar fotografii cu cei doi copii ai ei, astfel că fanii nu reușesc să o vadă prea des pe Apple.

Însă cu această ocazie, Paltrow, în vârstă de 47 de ani, i-a transmis și un mesaj fiicei sale: „Nu pot să cred că sciu asta dar… la mulți ani de 16 ani, draga mea fetiță. Eșri lumina inimii mele, ești pură bucurie. Ești inteligentă și ai cel mai bun și briliant simț al umorului. Este minunat să fiu mama ta. Iubesc discuțiile noastre din fiecare seară când reușesc să aflu ce gândești cu adevărat”.

Citește și: Cum arată Namiko, fetița lui Cabral Ibacka

Muncești din greu să obții ceea ce își dorești . Sunt extrem de norocoasă să îți fiu mamă, tânără femeie frumoasă și bună. Îți mulțumesc că m-ai ales. Te ador până la lună și înapoi de un miliard de ori. Îmi pare rău că ai o astfel de aniversare în această perioadă, dar ca de obicei, tu descoperi ce este mai bun în tot”, a mai scris Gwyneth Paltrow.

Citește și: Cum arată Alexandru, băiețelul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică

Apple este fiica celebrei actrițe cu artistul Chris Martin. Cei doi mai au un fiu. Moses, în vârstă de 14 ani.

Vezi în Galeria FOTO cum arată acum Apple.

Sursă foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter