Olivia Wilde şi Lady Gaga, 2 rochii albe speciale

De Unica.ro, pe

Olivia Wilde şi Lady Gaga au ales albul pentru cele mai recente apariţii publice, însă rochiile lor au fost foarte diferite. Care îţi place mai mult?
Odată cu lansarea celui mai nou film al ei, „Drinking Buddies”, Olivia Wilde este foarte ocupată cu promovarea şi apare mai des în public. Cea mai recentă apariţie a fost la o emisiune TV de seară unde a purtat această rochie albă superbă, cu o croială în stilul anilor ’50. Creaţia delicată cu poale şi decolteu transparente i-a dat un aer ingenuu, asemănător cu al luI Audrey Hepburn.
Cu totul diferită, apariţia luI Lady Gaga a mizat tot pe alb. Evident, vedeta a ales o rochie în stilul ei excentric. Asimetrică şi cu tăieturi sexy, creaţia a lăsat la iveală un sutien tot alb. Cizmele cu toc par din alt film şi parcă strică ţinuta şi aşa destul de ciudată.
Chiar şi aşa, Lady Gaga are un look surprinzător de natural. După ce apurtat atâtea peruci, nu mai ştim cum arată părul ei natural, dar coafura pe care o poartă în imagini pare destul de „normală”. Machiajul este şi el foarte natural, mai ales dacă ne gândim că săptămâna trecută Lady Gaga a apărut machiată ca un clovn.
lady gaga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter