EXCLUSIV! Moni, chinezul tău stă cu chirie, e însurat şi are doi copii!

De Libertatea.ro, pe

Un milionar american care-l cunoaşte bine pe iubitul asiatic al Monicăi Gabor (25 de ani) spulberă toate informaţiile făcute publice de presa internaţională, potrivit cărora averea lui «Mr. Pink» ar fi de 2,7 miliarde de dolari.

“Chinezul are bani, dar nu de ordinul miliardelor. El nu deţine nici o proprietate în America”, a dezvăluit acesta pentru Libertatea. În urmă cu câteva zile, presa internaţională dezvăluia că iubitul Monicăi Gabor, al cărui nume ar fi Poe Qui Ying Wangsuo, este putred de bogat, averea sa ridicându-se la 2,7 miliarde de dolari!

Dezvăluirile făcute însă pentru Libertatea de un om de afaceri american, ale cărui drumuri s-au intersectat, la un moment dat, cu cele ale lui «Mr. Pink», duc la concluzia că, de fapt, misteriosul iubit al fostei doamne Columbeanu nu este totuşi chiar atât de avut.

Mai mult, se pare că nu doar numărul zerourilor adăugate la averea acestuia nu coincide cu realitatea, ci nici numele asiaticului, care nu ar fi, de fapt, cel care s-a vehiculat.

“Articolul apărut în presa de peste Ocean, probabil plătit şi în care se vorbeşte despre o avere de ordinul miliardelor de dolari, a avut ca scop să facă reclamă unei băuturi energizante produse de chinez. Miliardar? Vrăjeală chioară! El locuieşte cu chirie şi are doi copii! De fapt, să vă spun eu cum stă treaba…”, începe dezvăluirea unui bogat om de afaceri american.

Nu apare în nici un act ca proprietar

“Aşa-zisul miliardar stă cu chirie în Century City, în Los Angeles! Poate o mai avea şi alt domiciliu, dar nu figurează nicăieri ca proprietar. Ştiţi ce înseamnă să fii miliardar? Nu există unul care să nu lase urme, pe care să nu-l poţi găsi cu uşurinţă pe internet, să vezi tot istoricul lui. Iar în America, nici un miliardar nu închiriază avioane, are propriul avion, plus alte proprietăţi. În SUA, oricine îşi poate cumpăra casă, chiar dacă nu este cetăţean american. Chinezul are bani, nu zic că nu, dar nu miliarde de dolari, cum s-a vehiculat”, a dezvăluit pentru Libertatea un milionar american, care n-a vrut să-i fie făcut public numele.
Vezi continuarea pe libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter