Rochii de ocazie purtate de vedete săptămâna aceasta

De Erika Chivu, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 14:43

Când eşti vedetă la Hollywood, unul din avantaje e acela că ai ocazia să porţi cele mai frumoase rochii de ocazie din lume. Numai în ultimele câteva zile, pe covorul roşu s-au putut admira câteva rochii superbe pe siluete de vis.
La premiera filmului „Lovelace” au fost prezente mai multe vedete, printre care Debi Mazar, Sharon Stone sau Amanda Seyfried.
Aceasta din urmă a avut o little black dress fără bretele şi cu volane asimetrice accesorizată cu sandale negre foarte sexy – o ţinută simplă şi elegantă. A fost singura vedetă care a ales negrul pentru covorul roşu săptămâna aceasta.
Wow, ce rochie! Amanda Seyfried pe covorul roşu
tinute vedete
Sharon Stone a purtat o rochie albă simplă fără mâneci cu o tăietură originală pe piept. Îţi vine să crezi că are 55 de ani? Ce să mai spunem de superba Jane Seymour care are nu mai puţin de 62 de ani, dar a arătat perfect într-o rochie roşie fără breteşe cu o broderie albă pe bust.
Mai tinerele Rachel Bilson şi Sienna Miller au fost şi ele foarte frumoase în rochii colorate. Rachel a ales o creaţie în alb şi albastru regal plină de paiete mari, în timp ce Sienna a purtat o rochiţă simplă cu imprimeu floral.
Hot or not? Tu ce părere ai de rochia Siennei Miller?
jane seymour sharon stone

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter