Tendinţe Golden Carpet Viva!: Vedetele au purtat culoarea anului, verde

De Erika Chivu, pe

Pe Golden Carpet, la petrecerea Viva! 14 ani, vedetele au ţinut cont de tendinţele sezonului, astfel că multe din invitate au purtat culoarea anului, verde, în diferite nuanţe şi combinaţii.
Multe din invitatele, celebre sau nu, de la petrecerea Viva! 14 ani, au purtat verde pe Golden Carpet. Nici nu se putea altfel, având în vedere că verdele smarald este culoarea anului 2013.
Anca Ţurcaşiu şi Sonia Argint Ionescu au purtat nuanţe de verde crud. Anca l-a combinat foarte frumos cu auriu pentru a da o notă festivă ţinutei. Sonia Argint Ionescu a ales o superbă rochie Burberry din dantelă verde pe care a combinat-o îndrăzneţ cu pantofi albastru cobalt.
anca turcasiu sonia argint ionescu
Foarte frumoasă este culoarea purtată de Andreea Berecleanu. Ea a ales o rochie de un verde smarald intens combinat cu mov şi auriu. Tot verde smarald a purtat şi Dana Săvuică, având o rochie vaporoasă, cu volane şi un cordon negru. iată cât de bine vine culoarea anului şi pe blonde, şi pe brunete!
andreea berecleanu dana savuica
Şi Irina Mohora a mers tot pe un verde smarald cu sandale nude, în timp ce Cristina Rus a mizat pe o rochie Just Cavalli cu imprimeu exotic în care culoarea principală a fost verdele crud.
Vezi mai multe poze cu vedete la petrecerea Viva!
cristina rus irina mohora
Bărbaţii au dovedit că şi ei ţin cont de tendinţe. Cornel Ilie a purtat o pereche de pantaloni verzi, în timp ce Andrei Nourescu a ales un sacou în aceeaşi culoare cu pantaloni negri.
andrei nourescu cornel ilie
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter