Moda 2013: Ţinute pentru vreme rea. 3 idei stilate de la vedete

De Erika Chivu, pe

În câteva zile intrăm în a doua lună de primăvară, dar avem vreme urâtă de iarnă. Asta nu înseamnă că nu mai poţi să te bucuri de tendinţele sezonului. Vedetele de la Hollywood îţi propun trei ţinute stilate pentru vreme rea.
Cu siguranţă că nici lor nu le place ninsoare, vântul şi frigul, dar vedetele de la Hollywood nu se dau bătute în faţa vremii rele şi o înfrntă cu stil. Iată trei ţinute trendy care se potrivesc de minune cu vremea de afară.
Gwen Stefani îţi protejează picioarele în cizme de cauciuc, dar le poartă cu stil. Pe sub ele are o pereche de jambiere deschise la culoare, iar în partea de sus poartă un trench fără mâneci pentru un hanorac gros. Dacă vrei să imiţi ţinuta ei nu trebuie să-ţi lipsească accesoriile: o curea în talie, o pălărie pe cap şi neapărat un fular gros şi foarte lung la gât.
Gwen Stefani, într-o ţinută interesantă. Îţi place bluza ei?
gwen stefani
Ceva mai feminină, Olivia Palermo a ales colanţi kaki, un palton supradimensionat nude şi cizme înalte, peste genunchi. Şi în cazul ei, piesa de rezistenţă este pălăria.
olivia palermo
Pentru o ţinută în stil army, ia exemplul lui Halle Berry. vedeta poartă pantaloni de piele cu ghete comode, un palton negru încheiat asimetric şi o şapcă.
E perfectă! Uite ce bine arată Halle Berry la 46 de ani!
halle berry
CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter