Andreea Bănică şi Alina Eremia, două ţinute cool

De Unica.ro, pe

Pentru ţinutele de weekendul acesta, inspiră-te din stilul Andreei Bănică şi al Alinei Eremia. Cele două vedete au purtat ţinute cool, trendy, numai bune pentru o zi frumoasă de vară.
Dacă mergi la o petrece în aer liber sau ieşi în oraş cu prietenii, nu ezita să „furi” ţinuta trendy a Alinei Eremia. Ea poartă o pereche de pantaloni scurţi de piele neagră – una din piesele cele mai cool ale sezonului, purtată de multe vedete – şi un top nude cu inserţii transparente pe piept şi umeri.
Poţi purta pantofi sexy cu toc, dacă „decorul” o permite, sau poţi purta ghetuţe comode cu ţinute, aşa cum a făcut şi Alina Eremia.
Foarte frumoasă este şi ţinuta Andreei Bănică, o ţinută potrivită pentru multe ocazii, de la o plimbare în parc, o ieşire în oraş, până la o seară în club. Andreea poartă rochie mini animal print, o cămaşă din denim supradimensionată şi o pereche de tenişi cu platformă foarte la modă.
Dacă nu ai putea rezista o seară întreagă pe acei pantofi, ai putea să îi înlocuieşti cu nişte tenişi comozi, pentru o plimbare în parc, sau o pereche de balerini pentru o petrecere la care ai de stat mult în picioare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter