Moda 2013: Rochie elegantă plus tenişi, senzaţia primăverii

De Erika Chivu, pe

Un nou trend îşi face loc printre vedetele din România. Trei dintre divele noastre au purtat deja rochia elegantă combinată cu tenişi. Uite despre cine e vorba!
Antonia a fost prima la care am văzut această combinaţie originală pe care până de curând nu ne-am fi gândit că o purtăm. Ea a ales o rochie burgundy până la genunchi pe care a purtat-o cu o pereche de tenişi asortaţi, un plic negru cu ţinte, şi ochelari de soare stil aviator.
Apoi a urmat Elena Gheorghe, care în ultimul timp afişează o mulţime de ţinute, care mai de care mai originale. Elena a purtat o rochie în alb şi negru, mulată şi lungă până la genunchi cu o pereche de tenişi albi cu talpa înaltă şi un ghiozdan de blugi.
Poze: 3 ţinute de primăvară propuse de Elena Gheorghe
Ne-am dat seama că avem de a face cu o nouă modă în rândul vedetelor atunci când am văzut o ţinută asemănătoare şi la superba Inna, de asemenea o fashionistă convinsă. Ea a ales o rochie asemănătoare de culoare kaki şi tenişi negri cu detalii albe. A mai purtat o geantă neagră supradimensionată şi, evident, ochelari de soare.
Ai purta aşa ceva? Care din cele trei ţinute îţi place mai mult?
antonia in rochie cu tenisi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter