Ce ţinută propune Andreea Raicu pentru prima întâlnire!

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu a purtat zilele trecute o ţinută creată de ea pentru prima întâlnire. Ai purta-o la un astfel de eveniment?
Andreea Raicu nu a fost la prima întâlnire, ci doar la o plimbare prin oraş, dar a purtat o ţinută gândită pentru momente romantice în doi. Ea a ales o fustă asimetrică şi un tricou pe un umăr, ambele din colecţia ei, „Moments”.
Accesorizată cu geantă şi sandale, ambele negre, ţinuta este una feminină, elegantă şi formată din piese care nu se vor demoda prea curând. Însă nici preţurile nu sunt de neglijat. Tricoul costă 153 de lei, în timp ce fusta se poate cumpăra la 205 lei.
Colecţia capsulă „Moments” conţine piese gândite astfel încât să „acopere” toate ocaziile importante din viaţa unei femei: prima întâlnire, interviu de angajare, bal de absolvire, etc.
„Moments vine cu soluţii interesante, moderne, variate pentru cele care vor să nu dea greş în asemenea ocazii, şi mai mult decât atât, să se faca remarcate într-un mod discret şi rafinat”,  a spus Andreea Raicu despre noua ei colecţie realizată în colaborare cu PNK Casual.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter