Mirela Stelea, superbă într-o little black dress creaţie proprie

De Erika Chivu, pe

Mirela Stelea a strălucit pe covorul roşu într-o little black dress creată chiar de ea. Cum ţi se pare rochia?
Mirela Stelea ne-a obişnuit deja cu apariţiile superbe. De această dată a optat pentru o ţinută all black, croindu-şi special pentru evenimentul de aseară o rochie din dantelă, cu decolteu larg. Mirela şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de cizme Christian Louboutin, cercei Swarovski şi un clutch din lemn Rocio.
La petrecerea prilejuită de lansarea unei noi clinici dentare, Mirela a apărut la braţul soţului ei, Bogdan Stelea – un cuplu foarte frumos şi elegant.
Mirela Stelea – colecţia Cruise 2012, “Brilliance”
Alături de ei au fost Radu Mazăre, Carmen Brumă, Valentina Pelinel, Mihaela Drafta, DJ Wanda, Ellie White, Alina Sorescu, mai exact vedetele renumite pentru dantura lor impecabilă, au zâmbit la panou şi s-au documentat în ceea ce înseamnă tratamente realizate la cel mai înalt standard, la Hollywood.
mirela stelea
Au aflat, astfel, de procedura de albire dentară folosită de celebrităţi precum Tom Cruise, Victoria Beckham, Eva Longoria, precum şi de tehnicile noi de perfecţionare a formei danturii prin faţete sau implant, la care se apelează la Hollywood.
mirela stelea
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter