Sexy pe bicicletă. Ia exemplu de la Mihaela Rădulescu!

De Geo Berciu, pe

Mihaela Rădulescu a devenit în ultimii ani o promotoare a stilului de viaţă sănătos, iar implicarea ei în campanii de promovare a sportului este de notorietate.

Atunci când s-a mutat în Monaco, Mihaela Rădulescu povestea că a renunţat să mai circule cu maşina, alegând mersul pe jos,  transportul în comun sau chiar bicicleta. Numai că şi o plimbare obişnuită pe două roţi poate să o adevărată declraţie de feminitate dacă acorzi atenţie ţinutei. „Sincer, aşa mi s-ar părea firesc să abordăm traficul, în orice limbă ar vorbi pietonii care ne-ar zâmbi de pe margine. Păi, n-ar fi lumea mai veselă la prima oră? N -ar pleca bărbaţii mai dichisiţi de-acasă, doar-doar s-or intersecta cu câteva astfel de bicicliste? N-ar fi femeile mai ademenitoare-n rochii zburătoare şi cu eşarfe surâzătoare? Nici lanţurile n-ar mai ţine legate fanteziile…:)”, îşi îndemna admiratoarele Mihaela Rădulescu, cu propriul ei exemplu.

În acelaşi ton glumeţ, vedeta spera ca şi comportamentul persoanelor din trafic să se schimbe la întâlnirea cu o doamnă sau domnişoară pe bicicletă. „Mă refer, desigur, la speranţa aceea că nu vei auzi în trafic ce mai fac toate rudele tale, mai ales mama, că nu te va călca tramvaiul sau nu va merge în paralel cu tine orice idiot cu idei despre petrecerea timpului în doi, urlate dintr-o maşină tunată. A… şi la aceea că îţi vei mai găsi bicicleta unde-o vei parca vremelnic:)”, a continuat ea pe blogul 22foryou.co..

Şi, dacă exemplul Mihaelei Rădulescu te-a inspirat, poţi să vii alături de revista Unica la cea de-a doua ediţie a Summer Bike Fiesta, care va avea loc pe 2 august 2014 în Bucureşti. E timpul să iei o pauză de la activităţile sedentare de weekend şi să te alături unui grup al pasionaţilor de biciclete, muzică şi distracţie.
Sponsori : Anchor Grup si Aquatique.
Parteneri : i’Velo, Green Revolution, World Class, Carrefour, Serioux, Fotografultau, Radio21, Editura Litera, Fresh Corner, Sweet Ela, BGS, Masina de inghetata, Red Bull, Redd’s, Vata de Zahar, Brioche Doree, Eventix
(Sursa foto: 22foryou.co)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter