Meghan Markle, greșeală vestimentară în cea de-a zecea zi a turneului regal

De Oana Dinu, pe Ultimul update Joi, 25 octombrie 2018, 18:54
Meghan Markle a făcut prima greșeală vestimentară majoră de când a apărut prima oară la brațul Prințului Harry. Proverbul "Graba strică treaba" se potrivește și celor de rang înalt. 

În cea de-a zecea zi a turneului regal, Ducii de Sussex au mers în Regatul Tonga, unde, la sosirea pe aeroportul Fua’amotu, au fost întâmpinați de prinţesa Angelika Latufuipeka. După coborârea din avion, în timp ce cuplul regal britanic înainta pe covorul roșu, vântul care sufla puternic a scos la iveală un detaliu peste care Meghan, probabil din grabă, l-a trecut cu vedere, conform DailyMail.

Agățată de tivul rochiei flutura eticheta ținutei aleasă de Ducesa de Sussex pentru acestă vizită oficială. Astfel că, toată lumea prezentă a putut observa că Meghan Markle a ales o creație Self Portrait, pentru care a plătit o sumă de aproximativ 400 de dolari.

meghan markle si printul harry coboara din avion

 

 

Ducesa s-a plimbat cu un zâmbet larg și eticheta atârnată de rochia ei preț de cinci minute, problema a fost rezolvată. Pe carton scria ”poate fi returnată doar dacă această etichetă rămâne atașată”, dar e puțin probabil să fie asta cauza pentru care Meghan a defilat cu ea, dat fiind faptul că familia regală britanică nu duce lipsă de bani.

Însărcinată în câteva luni, soția Prințului Harry a arătat spectaculos în rochia lungă de culoare roșie, pe care a accesorizat-o cu un clutch marca Christian Dior și o pereche de pantofi din colecția Manolo Blahnik.

printul harry si meghan markle in aeroportul din tonga

De când a pășit prima oară la brațul celebrului prinț britanic, Meghan Markle a devenit un fenomen al modei în toată lumea, iar ținutele ei au generat vânzări de milioane de lire sterline.

Ducii de Sussex se află în primul lor turneu oficial în calitate de soț și soție, în Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji.

Citește și:

Vremea 25 octombrie 2018. În ce zone sunt emise avertizări de vânt puternic și ninsori

Nicki Minaj, dată în judecată de o altă cântăreață. Conflictul a pornit de la o melodie

Sursă foto: Nothfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter