Look-ul săptămânii: votezi, comentezi, câştigi un produs cosmetic!

De Diana Sorescu, pe

Deja a devenit ritual ca la finalul fiecărei săptămâni să aleg 4 ţinute deosebite, iar voi să votaţi şi să comentaţi, iar apoi să câştigaţi un premiu special! Iată propunerile de vinerea aceasta!

Look-ul săptămânii

Câştigătoarea de săptămâna trecuta este Irene Preda, utilizatoare care a votat cu Nicole Richie. Felicitări! Te rugăm să trimiţi un email la concurs@unica.ro şi să ne laşi datele tale!
Jessica Alba arată fabulos în ansamblu viu colorat! Actriţa a combinat o pereche de pantaloni skinny înfloraţi cu un top orange, sandale verde aprins şi palton în degrade. Jessica s-a îmbrăcat aşa pentru o apariţie televizată live.
Blake Lively e cool& glam într-o ţinută pe care o poţi reproduce şi tu cu uşurinţă. Fashionista a combinat o bluză paietată cu fustă din tricot, dresuri groase cu dungi verticale şi botine din catifea neagră.
Look-ul săptămânii: votezi, comentezi, câştigi un produs cosmetic!
Lindsay Lohan a fost super-sexy la petrecerea ce a urmat Globurilor de Aur! Blonda a ales o rochie nude superba, semnată Prada, o creaţie maxi decorată cu fundă supradimensionată în talie.
Dacă Lindsay a avut o rochie în linii minimaliste, Miranda Kerr a frizat luxul şi a mers pe o creaţie preţioasă de la D&G. Rochia tube i-a venit ca turnată, iar strălucirea azurie a eclipsat concurenţa.
Look-ul săptămânii: votezi, comentezi, câştigi un produs cosmetic!
Votează şi motivează-ţi alegerea printr-un comentariu şi poţi câştiga! Succes!
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter