Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

O nouă săptămână a ajuns la final, iar weekend-ul bate la uşă! Haideţi să votăm cea mai stilată apariţie a zilelor trecute, să încoronăm vedeta cu cea mai frumoasă ţinută!

Look-ul săptămânii

Andreea Marin a luat parte la un eveniment monden de clasă şi s-a aliniat trendurilor acestui sezon din punct de vedere vestimentar. Diva a purtat un ansamblu neon compus dintr-un top portocaliu, cu bordură aurie şi o pereche de pantaloni vaporoşi, mov roial.

Sandalele cu nojiţe şi clutch-ul metalic au completat cocktailul îndrăzneţ de nuanţe.

Andreea Berecleanu şi Luana Ibacka s-au alăturat unei campanii umanitare inedite: vedetele au donat produse primului magazin caritabil, Hope Pop-Up Store. Banii strânşi din vânzarea lor vor merge către copiii cu afecţiuni oncologice de la Secţia de Oncopediatrie a Institutului Oncologic Bucureşti.

Dacă Andreea a mizat pe o rochie maxi, albă, cu broderie, Luana a purtat o rochie mini, extrem de chic datorită imprimeului cu cireşe!

Alessandra Stoicescu este elegantă şi ultra-feminină, iar rochia pe care a purtat-o este superbă! Creaţia lavandă, stropită cu buline albastre, este drapată sexy pe un umăr. Cureaua sleek albastru electric se potriveşte de minune cu pantofii în acelaşi ton.

Care divă s-a îmbrăcat cel mai stilat? Pe cine votezi?

Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter