Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!

De Diana Sorescu, pe

E vineri, aşa că iată rubrica noastră specială de fashion! Săptămâna aceasta au avut loc multe evenimente de covor roşu, aşă că avem un top 4! Alege ţinuta preferată!

Look-ul săptămânii

 
Săptămâna aceasta a fost, în mod oficial, toamnă. Termometrul a arătat cu câteva grade în minus, soarele a fost mai zgârcit, iar garderoba fashionistelor s-a schimbat puţin. Gata cu nuanţele vibrante şi hăinuţele ultra-subţiri!
 
Începem topul nostru cu Monica Bârlădeanu! Actriţa s-a aflat la Festivalul de Film de la Veneţia, unde şi-a promovat cel mai noi proiect, filmul „Maternity Blues”, şi a încântat audienţa cu ţinute elegante, rafinate şi feminine.
 
Monica poartă o salopetă sexy din mătase neagră, cu pantaloni stil harem şi epoleţi metalici, accesorizată cu o centură cu capse argintii şi plic mov roial. Sandalele asortate cu centura au fost o alegere inspirată!
 
Camila Alves este atât de chic în rochia Missoni cu imprimeu în zig-zag! Tonurile de albastru cobalt combinate cu bleu, galben, alb şi piersiciu arată excelent, iar sandalele cognac şi accesoriile aurii dau un aer preţios ţinutei. Nota 10!
 
Charlize Theron s-a jucat cu proporţiile şi a obţinută o ţinută provocatoare: top-batistă de culoarea liliacului, plus pantaloni gri ultra-evazaţi, ambele Roland Mouret. Clutch-ul box metalic decorat cu pietre s-a potrivit perfect.
 
Emma Watson a adoptat un stil rebel-chic la o petrecere fiţoasă de la Londra. Actriţa a mizat pe o rochie din tartan, acompaniată de o geacă din piele şi pantofi cu vârf ascuţit şi ţinte.
 
La cine merge votul tău săptămâna acesta?
 
Look-ul săptămânii: votează ţinuta preferată!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter