Look-ul săptămânii: alege vedeta preferată şi câştigă!

De Diana Sorescu, pe

E vineri şi ne bucurăm împreună de rubrica noastră specială. Ediţia aceasta avem o surpriză: votezi, îţi motivezi alegerea, şi poţi câştiga un accesoriu trendy! Spor la vot!

Look-ul săptămânii

 
Victoria Beckham are 4 copii şi măsura 0. Silueta ei filiformă rămâne un mister pentru femeile care se chinuie să fie slabe şi nu reuşesc! Zilele trecute, Posh a purtat o creaţie personală, o rochie minimalistă din material elastic care i-a complimentat formele.
 
Fashionista a combinat rochia bleumarin cu brâu negru cu o pereche de leggings de piele şi pantofi Louboutin. O asociere îndrăzneaţa şi trendy!
  La premiera Twilight din LA, Nikki Reed a optat pentru o rochie verde pal, cu design de zeiţă. Creaţia asimetrică, din mătase fină şi împodobită cu lauri aurii, poartă semnătura Marchesa.
 
Zoe Saldana a participat la inaugurarea unui nou magazin Michael Kors şi a îmbrăcat o rochie minimalistă, în culoarea vedetă a sezonului: galben muştar! Frumoasa actriţa a completat look-ul cu o pereche de sandale maro şi un plic din piele de piton, cu detalii metalice. Rujul roşu crimson a fost touch-ul final perfect!
 
Ashley Greene e seducătoare în rochie asimetrică Donna Karan, făcută pe comandă special pentru ea! Creaţia cu decupaje super sexy, în alb şi negru, o avantajează de minune pe actriţă. Unghiile cu ojă roşie şi cerceii preţioşi întregesc un look răvăşitor, demn de o divă.
 
Concurs! Votează cea mai stilată vedetă şi motivează-ţi alegerea într-un comentariu! Cea mai convingătoare pledoarie va fi premiată cu o broşă handmade, unicat, de pe www.anotimpulflorilor.ro! Succes!
 
Look-ul săptămânii: alege vedeta preferată şi câştigă!

Premiu

 
Look-ul săptămânii: alege vedeta preferată şi câştigă!
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter