Look-ul săptămânii: cine poartă cea mai frumoasă rochie?

De Diana Sorescu, pe

E vineri, deci ne delectăm cu rubrica noastră de suflet. Avem 4 dive şi 4 rochii superbe, dar trebuie să alegem doar una dintre ele! Şi de vinerea viitoare vom avea o surpriză!

Look-ul săptămânii

 
Pentru câteva secunde, Gwyneth Paltrow a tăiat respiraţia audienţei de la premiile Bambi, din Germania. Actriţa a purtat o rochie incredibilă verde smarald, pudrată cu paiete strălucitoare şi cu un decolteu în V, foarte adânc. Creaţia poartă semnătura Elie Saab şi a fost o alegere super-inspirată.
 
Gwyneth a decis să îşi întregească look-ul cu un colier guler, cu diamante. Nu-i aşa că e superbă?
 
La premiera H&M Versace de la New York, divele au compus outfituri exclusiv cu piesele din colecţie, iar Jessica Alba a fost încântătoare într-un ansamblu negru cu pietricele bronz şi pumps Louboutin negri. Ne place cocul de balerină, iar rujul merlot îi vine superb!
 
Olivia Wilde a strălucit la gala LACMA într-o rochie maxi, pe corp, de un roşu pasional. Decolteul sexy şi centura cu trandafiri somptoşi au conferit o notă preţioasă creaţiei. Olivia a condimentat ţinuta cu un clutch negru, coafură simplă, cu părul prins şi machiaj smoky eyes.
 
Se pare că rochiile paietate sunt preferatele vedetelor în această perioadă! Taylor Swift a purtat la premiile BMI o creaţie strălucitoare Emilio Pucci, cu jocuri de culori, transpuse într-un model abstract. Pantofi negri, clutch albastru cerneală şi deja buclele-semnătură au completat ţinuta.
 
La cine merge votul tău săptămâna aceasta?
 
Look-ul săptămânii: cine poartă cea mai frumoasă rochie?
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter