Laura Cosoi, diafană în ţinute de vară la Viena

De Diana Zagrean, pe

Pentru a evita canicula din București, Laura Cosoi a plecat pentru câteva zile la Viena, în vizită la o bună prietenă din copilărie.
Pentru că a fost a două oară când a ajuns în capital Austriei, prezentatoarea emisiunii a€œVis de femeie” de la Protv, a vrut ca de această dată să vadă latura mai puțin turistică a orașului. a€œCristina a pregătit pentru mine numeroase destinații mai puțin comerciale care mi-au umplut timpul 100%.
Laura Cosoi, diafană în ţinute de vară la Viena

Pe lângă poveștile interminabile și dorința de a recupera timpul petrecut separat, Cristina mi-a arătat o altfel de capitală. Vara, Viena este mult mai puțin aglomerată, dar își păstrează același aer a€œcorect”.

M-am plimbat foarte mult pe străduțe, m-am oprit la terase, am testat feluri de mâncare interesante în restaurantele tipic austriece, am fost la țara, la sera cu fluturi, în parcuri dar și în grădina botanica”, a povestit vedeta pe blogul ei personal.
Laura Cosoi, diafană în ţinute de vară la Viena
Vara asta se anunță plină de călătorii pentru Laura. Vedeta și-a făcut deja câteva planuri de vacanță și a ales câteva destinații pe care își dorește să le bifeze în următoarea perioadă.

Foto: PR
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter