Poze: Kylie Minogue, sexy la X Factor Italia

De Erika Chivu, pe

Concurenţii de la X Factor Italia au avut ocazia o cunoască pe Kylie Minogue. Cântăreaţa a fost superbă pe scenă într-un costum strălucitor.
Kylie Minogue a strălucit la propriu şi la figurat pe scena X Factor Italia, unde a purtat o creaţie Dolce&Gabanna. Cântăreaţa a ales un body strălucitor, plin de pietricele colorate care a transformat-o într-o divă. Evident, Kylie are şi o siluetă potrivită acestei ţinute.
Frumoasa vedetă are 44 de ani şi a trecut prin multe până la această vârstă, dar când o vezi nu-i dai mai mult de 30 de ani.
Kylie Minogue, într-o rochie cam transparentă. Îţi place?
Kylie Minogue s-a născut în Australia şi şi-a început cariera încă din copilărie la posturile TV naţionale. Primul ei hit, „I Should Be So Lucky”, a apărut în 1988, dar succesul nu a durat prea mult, Kylie fiind în curând uitată de public. A revenit în atenţia lumii după anul 2000, cu piese ca „Red Blooded Woman” sau „Spinning Around” şi de atunci nu a mai ieşit din lumina reflectoarelor, în ciuda momentelor grele prin care a trecut.
Kylie Minogue a fost diagnosticată cu cancer la sân în mai 2005, la numai 36 de ani. După o pauză de numai câteva luni, în care a suportat o operaţie şi un tratament cu citostatice, vedeta a revenit, parcă şi mai puternică lansând nu doar piese noi, ci şi un parfum.
Poze: Uite ce sexy e Kylie Minogue în calendarul ei pentru 2013
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter