Cele mai sexy vedete în 2017

De Mădălina Manole, pe
Revista americană dedicată bărbaților, GQ, o revistă cu tradiție și vechime la acest capitol, a publicat la sfârșit de an un top al celor mai sexy 100 femei din lume, iar noi ne-am propus să vă evidențiem frumoasele care au ocupat primele 10 locuri în acest top.

#1. Rihanna

Rihanna

Cine altcineva ar fi putut ocupa locul 1 în topul celor mai sexy vedete din lume dacă nu îndrăgita Rihanna? Cu peste 51 de milioane de fani pe Instagram, artista a fost desemnată de către cititorii americani ca fiind cea mai sexy femeie din lume în anul 2017.

#2. Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski

Superbul fotomodel Emily Ratajkowski are doar 25 de ani și se menține în topul celor mai sexy vedete în 2017, și pe bună dreptate, căci silueta sa este cu adevărat sculptată de cel mai iscusit și talentat meșter din lume.

#3. Bella Hadid

Bella Hadid

Pe locul trei și depășind-o pe sora sa care este la fel de faimoasă și, am adauga noi, de frumoasă, se află Gigi Hadid. Se pare că spectaculoasa sa apariție de la Festivalul de Film de la Cannes de anul trecut nu a trecut neobservată, ba chiar a venit cu avantaje pentru îngerașul de la Victoria’s Secret.

#4. Laetitia Casta

Laetitia Casta

Laetitia Casta, frumoasa actriță și fotomodel francez, cea care a apărut pe coperta marilor publicații internaționale de peste 100 de ori, continuă, la cei 39 de ani ai săi, să încingă mințile bărbaților și să urce pe locul patru în top cele mai sexy femei din lume.

#5. Mila Kunis

mila kunis

Cu rădăcini românești, Mila Kunis, născută la Cernăuți, ține topurile celor mai prestigioase reviste din America la capitolul cea mai sexy femeie din lume. Ispita din filmul Lebăda Neagră a ocupat locul cinci în topul realizat de cititori revistei americane GQ.

#6. Eva Mendes

Eva Mendes

Cu trăsături ireproșabile, Eva Mendez, în ciuda celor 43 de ani pe care-i poartă cu mândrie, continuă să fie una dintre cele mai frumoase femei din lume și, iată, ocupă și locul șase în topul celor mai sexy vedete.

#7. Jennifer Lopez

jeniffer lopez

O altă vedetă care pare să fi descoperit secretul tinereții fără bătrânețe este Jennifer Lopez care, la 48 de ani, a reușit să-șiconserve frumusețea și silueta și să ocupe locul șapte în topul celor mai sexy femei din lume în 2017.

#8. Gigi Hadid

Gigi Hadid

Cu cinci locuri mai jos decât sora sa, Bella, Gigi Hadid se poate mândri că trăsături impecabile și cu un loc antepenultim în topul celor mai sexy vedete în 2017.

#9. Jessica Chastain

Jessica Chastain

O vorbă românească spune că gusturile nu se discută, prin urmare nu ne permitem să le reproșăm nimic americanilor care au inclus-o în topul celor mai frumoase 10 femei din lume pe actrița Jessica Chastain, cu toate că, la cei 40 de ani ai săi, continuă să fie o apariție care întoarce privirile tuturor bărbaților.

#10. Beyoncé

beyonce

Ar fi fost și păcat să finalizăm topul celor mai sexy vedete în 2017 fără să o includem și pe Beyoncé. Chiar dacă pe ultimul loc în Top 10, artista, care anul acesta a devenit mamă pentru a doua oară, dând naștere unor gemeni, este fruntașă în Top 100 cele mai sexy femei din lume.

Ceea ce este interesant de punctat este faptul că aceste 10 vedete au concurat cu alte frumuseți ale lumii, dintre care le amintim pe: Jennifer Lawrence (locul 11), Gisele Bündchen (locul 12), Scarlett Johansson (locul 19), Adriana Lima (locul 22), Jessica Alba (locul 24), Kate Moss (locul 25), Salma Hayek (locul 27), Selena Gomez (locul 28), Penélope Cruz (locul 30), Kim Kardashian (locul 38), Candice Swanepoel (locul 42), Gwyneth Paltrow (locul 43), Kylie Jenner (locul 53), Miley Cyrus (locul 65), Rita Ora (locul 78), Kendall Jenner (locul 80), Maria Sharapova (locul 82), Britney Spears (locul 85), Dakota Johnson (locul 93), Demi Lovato (locul 94), Emily Blunt (locul 97).

Citește și – Antonia, în Top 100 cele mai frumoase femei din lume. Iată pe ce loc fruntaș s-a clasat artista!

Citește și – Ce vedete au născut în 2017

Sursă foto: Facebook , Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter