Kylie Minogue a pozat nud la 50 de ani. Cum arată cântăreața

De Oana Dinu, pe Ultimul update Marți, 29 mai 2018, 10:21
Kylie Minogue a pozat nud la 50 de ani și a postat pe rețele de socializare o fotografie în care este acoperită doar de o chitară. Cum arată cântăreața.

Kylie Minogue a sărbătorit împlinirea a 50 de ani (28 mai) printr-un pictorial nud. Aceasta a postat pe rețelele de socializare o fotografie în care este acoperită doar de o chitară, spre încântarea fanilor. Aparițiile ei sunt mereu surprinzătoare, nu doar pe scenă. Cântăreața canadiană știe exact ce să facă pentru ca frumusețea ei să rămână intactă odată cu trecerea timpului.

„Așa începe o nouă decadă. Sunt foarte recunoscătoare pentru toate oportunitățile pe care mi le-a dat viața până acum. 50…Tot înainte!” este mesajul lui Kylie care însoțește fotografia postată.

Kylie Minogue a devenit cunoscută în anii 80, odată cu rolul din serialul Vecini (Neighbours). A urmat apoi lansarea ca artistă pop, reușind să cucerească topurile muzicale din toată lumea.

Hituri i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop. „Where the Wild Roses Grow”, în duet cu Nick Cave, „Spinning Around”, „Kids”, în duet cu Robbie Williams, „On a Night Like This”, „Can’t Get You Out of My Head”, „In Your Eyes”, „Love At First Sight”, „Come Into My World”, „Slow” şi „I Believe in You” sunt câteva dintre piesele care au făcut-o celebră.

Citește și:

Cupluri celebre de la VIVA! Party 2018

Nimeni nu a văzut-o timp de 10 ani. Cum arată astăzi Adela Noriega, actrița din telenovela “Amor Real”

Sursă foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter