Jorge și iubita lui, Ramona, cel mai stilat cuplu, la prima lor apariție publică

De Unica.ro, pe

La una din cele mai așteptate petreceri mondene ale anului, cântărețul Jorge și-a făcut pentru prima oară apariția în public alături de iubita lui, Ramona Prodea, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de peste un an.
Cei doi tineri au fost îmbrăcați în ținute de cocktail, iar dacă Jorge s-a aflat în topul cinci al celor mai bine îmbrăcați bărbați la petrecerea VIVA!, rochia taylor made în culoare fucsia a Ramonei a întors toate privirile.
Ținuta elegantă a iubitei lui Jorge a fost întregită de un plic Louis Vuitton și pantofi Steve Madden, în timp ce artistul a purtat costum și pantofi Ego. Cântărețului îi merge bine atât din punct de vedere personal dar mai ales profesional. În mai puțin de zece zile, piesa „Geamantan”, pe care o cântă alături de Pavel Stratan, a făcut peste 1 milion de viziualizări pe youtube.
Mă simt susținut și iubit necondiționat„, le-a spus el prietenilor săi despre Ramona Prodea, care ocupă o funcție importantă în conducerea unei corporații internaționale, pe zona Europei de Est și a Adriaticii. Ea are o experiență de peste 15 ani în domeniul distribuției IT.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter