Cea mai sexy. Iulia Vântur, decolteu ameţitor la un eveniment monden

De Geo Berciu, pe

Cariera Iuliei Vântur este într-o continuă ascensiune în ultimul timp, iar ieşirile ei în public ei au devenit din ce în ce mai sexy şi incitante.

La ultimul eveniment monden la care a participat, cea de-a treia ediţie a Celebrity Awards, Iulia Vântur a avut o apariţie de senzaţie. Vedeta tv a îmbrăcat o rochie din dantelă neagră cu plepum, destul de simplă, dar de efect. Elementul de spectaculozitate a fost reprezentat de decolteul ameţitor care lăsa să se ghicească formele-i apetisante.

Se pare că Iulia Vântur a fost inspirată în alegerea ţinutei, pentru că ea a fost desemnată „Cea mai sexy vedetă feminină”, învingându-le pe Catrinel Menghia, Laura Cosoi, Antonia, Anna Lesko, Ana Ularu, Raluca Lăzăruţ şi Inna, care au fost nominalizate şi ele în aceeaşi categorie.

Prezentatoarea Pro TV, devenită celebră şi ca actriţă la Bollywood, a specificat cât de uimită este de faptul că a ajuns să câştige premii la această categorie acum, după 30 de ani, fapt ce nu s-a întâmplat în anii precedenţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter