Cum să fii sexy în funcţie de vârstă. Învaţă de la vedete!

De Stela Moisescu, pe

Vedetele reuşesc să fie sexy indiferent de vârstă! Care este secretul din spatele unui look mereu tânăr şi atrăgător? Armata de stilişti care le elaborează coafura,…
… machiajul şi ţinutele vestimentare în cele mai mici detalii! De ce să nu înveţi, atunci, chiar de la vedete, cum să îţi pui sex-appeal-ul în evidenţă, în funcţie de vârstă? Este foarte simplu!

Coafură, machiaj şi vestimentaţie la 20 de ani

Învaţă de la actriţele Nina Dobrev (22) şi Rachel Bilson (29) să fii atrăgătoare, adoptând un stil tineresc şi jucăuş, potrivit vârstei tale!

Coafurile sexy la vârsta de 20 de ani sunt cele care emană inocenţă, feminitate şi sex-appeal: părul semi-prins, coafurile asimetrice (cum ar fi pixie), culorile vibrante, bretonul îndrăzneţ, coada fish tail sunt alegeri perfecte. Completează coafurile cu accesorii florale, aşa cum a făcut şi actriţa Nina Dobrev.

Tot ea ne oferă un exemplu fresh de machiaj potrivit unei tinere de 22 de ani. Foloseşte nuanţe naturale pe ploape şi roz-piersică pentru pomeţi. Ca să ai o privire intensă defineşte-ţi genele şi sprâncenele. Nici nu ai nevoie de dermatograf! Pentru o seară în club alege un ruj roz-ciclam, aşa cum a făcut actriţa Rachel Bilson.

Piese vestimentare pe care trebuie să le ai în garderobă: botinele, balerinii, pantalonii scurţi din denim sau piele, bluze fără umeri sau cu spatele gol, şi bluze sau rochii cu imprimeuri florale.

Rachel Bilson optează în mai toate ţinutele sale pentru pantalonii scurţi, pe care îi asortează la o încălţăminte comodă, fără toc, ori la una elegantă, cu toc, în funcţie de ocazie. Cât despre partea de sus a ţinutei, Rachel alege de la maiouri albe simple, până la cămăşi stil cow-boy, ori bluze vaporoase. Combinaţiile ei sunt sexy şi jucăuşe, perfecte la 20 de ani!

Cum să fii sexy în funcţie de vârstă. Învaţă de la vedete!

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter