Inna şi Elena Gheorghe, ţinute cool de primăvară. Inspiră-te din stilul lor!

De Erika Chivu, pe

Chiar dacă deocamdată e destul de frig, să sperăm că în curând vom putea încerca ţinutele pe care le-au purtat de curând Inna şi Elena Gheorghe. Nu-i aşa că sunt foarte cool?
Iată cât de simplu este să te îmbraci stilat primăvara aceasta! Piesele de rezistenţă sunt o pereche de blugi şi  una de pantofi cu toc. În rest, poţi să foloseşti cel mai banal tricou din garderobă şi, dacă doreşti, un sacou.
Inna a postat pe Facebok această imagine cu una din ţinutele ei recente: o pereche de boyfriend jeans, un tricou cu imprimeu, un sacou negru şi, cel mai important o pereche de pantofi tip stiletto. Ne place combinaţia dintre blugii largi, „rupţi”, cu aer masculin şi pantofii cu toc foarte feminini.
Şi Elena Gheorghe le-a încântat pe admiratoarele de pe Facebook cu această ţinută simplă, dar foarte frumoasă. Ea a mers la un post de radio, unde a purtat o pereche de blugi skinny, un tricou alb simplu şi o pereche de pantofi roşii – e tot ce îţi trebuie ca să fii o apariţie de neuitat primăvara acesta.
Care din cele două ţinute îţi place mai mult?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter