Cum s-au îmbrăcat vedetele la gala Elle Women

De Diana Sorescu, pe

Aseară, la Los Angeles, a plouat din nou cu multe vedete pe metru pătrat! Iată ce rochii au ales Jennifer Aniston, Emma Watson, Nicole Richie , Camila Alves şi alte dive!

Dive la Elle Women Gala

 
Jennifer Aniston a fost senzaţia serii, fără dubiu! Într-o rochie gri peliculizat, cu mâneci lungi şi un decolteu foarte îndrăzneţ, în V, Jen şi-a pus în valoare picioarele tonifiate şi bustul apetisant. Oare a observat cineva machiajul?
 
Camila Alves e superbă oricum s-ar îmbrăca iar rochiţa midi, bleumarin, stropită cu buline albe, a avantajat-o. Camila a întregit look-ul retro cu o pereche de pantofi satinaţi peep toe, poşetă vintage, cercei candelabru şi ruj burgundy.
 
Freida Pinto arată impecabil într-o rochie albă cu croi minimalist. Actriţa a plusat cu un colier metalic împodobit cu material colorat şi o pereche de sandale inedite, în tonuri de turcoaz şi mov lavandă.
 
All nude, aceasta a fost alegerea actriţei Nomi Watts. Rochia fluidă, ce i-a respectat linia corpului, de un nude piersiciu, s-a mixat corect cu pantofii cu breteluţe. O ţinută ok, însă lipsită de originalitate.
 
Cum s-au îmbrăcat vedetele la gala Elle Women
 
Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter