Cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week 2012

De Diana Sorescu, pe

Zilele aceastea, pulsul modei se ia de la Paris. Vedete din toate colţurile lumii dar şi fashioniste şi-au dat întâlnire în capitala Franţei unde designerii îşi prezintă cele mai recente colecţii.

Paris Fashion Week 2012

Katy Perry este nelipsită de la show-urile de modă de la Paris. La prezentarea Viktor& Rolf, artista a mizat pe o ţinută albastru cobalt, în ton cu părul! Paltonul cu detalii decupate arată excelent.
La YSL, Katy a îmbrăcat o rochie olive din stofă, pe care a mixat-o cu geacă din piele, cizme peste genunchi, bijuterii aurii masive şi coc de balerină.
Cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week 2012
Alicia Keys a purtat la show-ul Stella McCartney o creaţie specială semnată chiar de designer, rochia „magică” ce subţiază talia şi complimentează silueta. Jessica Alba a fost şi ea superbă în alb şi negru, într-o rochie asimetrică pudrată cu cristale şi mărgele.
Cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week 2012
Spectacol de eleganţă cu Salma Hayek şi Mila Kunis! Salma e chic într-o rochie minimalistă alb prăfuit, pe care a îndulcit-o cu un colier preţios şi pantofi decoraţi cu funde, iar Mila este superbă într-o creaţie feminină din dantelă nude-roze, plus palton cu tăieturi perfecte şi pantofi peep toe.
Cum s-au îmbrăcat vedetele la Paris Fashion Week 2012
Aşteptăm cu interes şi alte apariţii inspirate de la PFW!
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter