Cum s-au îmbrăcat divele la British Fashion Awards 2011

De Diana Sorescu, pe

Aseară au fost decernate premiile British Fashion Awards 2011, iar Victoria Beckham a fost desemnată Designerul britanic al anului. Iată cum s-au îmbrăcat divele la acest eveniment glam.

British Fashion Awards 2011

 
Victoria Beckham are mai mereu o atitudine glacială în public şi rar schiţează câte un zâmbet. Însă în cadrul galei decernării premiilor British Fashion, în momentul în care a fost desemnată Designerul britanic al anului, Posh a început să plângă. Se pare că doamna Beckham are şi suflet, pe lângă simţ estetic!
 
Victoria a purtat o rochie maxi neagră, drapată şi cu spatele gol, o ţinută simplă, dar foarte sexy. La fel de bine a arătat şi proaspăta mămică Kate Hudson, care a uimit pe toată lumea cu silueta ei, pusă în valoare de o rochie asimetrică, decorată cu dantelă transparentă.
 
Fashionistele Olivia Palermo şi Alexa Chung au făcut din nou o figură frumoasă pe covorul roşu. Olivia a mizat pe o rochie cu imprimeu etno, înnobilată cu borduri de fulgi negri, clutch albastru şi sandale deosebite, iar Alexa a ales o rochie mini, cu bust preţios şi fustă vernil cu linii minimaliste.
 
Cum s-au îmbrăcat divele la British Fashion Awards 2011
 
Vezi în pagina următoare şi alte ţinute!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter