Wow, ce haine superbe a creat Doiniţa Oancea! Îţi plac?

De Erika Chivu, pe

Cunoscută ca actriţă din telenovelele româneşti, Doiniţa Oancea este pasionată şi de modă, iar de curând a lansat propria colecţie de haine, „Dilo’s Clothing”. Uite ce fuste superbe a creat vedeta!
Pe lângă faptul că este o actriţă foarte talentată, Doiniţa Oancea se pricepe de minune şi la modă. Vedeta, care se mândeşte cu etnia ei romă, este îndrăgostită de hainele specifice acestei culturi – fuste maxi, culori puternice, imprimeuri florale – aşa că s-a gândit să creeze propria colecţie de modă după gusturile ei.
Aşa a luat naştere linia „Dilo’s Clothing”, o colecţie de haine în stil gipsy punk, după cum a spus chiar Doiniţa. Vedetele din România s-au îndrăgostit deja de hainele ei. Cristina Cioran, Delia şi Laurette şi-au achiziţionat deja haine şi accesorii din colecţia Doiniţei.
doinita oancea dilo's clothing
Este vorba de piese în culori puternice, cu imprimeuri vesele, florale care îţi înveselesc şi cea mai mohorâtă zi. Predomină fustele maxi, asimetrice, topurile şi rochiile fluide, cu mâneci lungi şi largi. Pe pagina de Facebook „Dilo’s Clothing”, Doiniţa ne face cunoştinţă cu hainele ei, dar oferă şi sugestii de ţinute.
doinita oancea dilo's clothing
Pe lângă elementele gipsy, colecţia conţine şi piese punk, aşa că vedeta ne sugerează să combinăm fustele maxi cu bocanci şi jechete de piele, iar fustele delicate din tulle se potrivesc de minune cu tricourile negre cu cap de mort.
Foarte frumoase sunt salbele cu imprimeu floral, bănuţi metalici şi pene colorate, purtate de Delia şi Laurette.
doinita oancea dilo's clothing
Doiniţa Oancea are şi un blog pe care împărtăşeşte cu admiratoarele trucuri de frumuseţe şi modă, iar de ceva timp face cu mâna ei brăţări pe care le vinde fanilor şi prietenilor în scopuri umanitare.
Ţie îţi plac hainele gipsy punk create de Doiniţa Oancea?
doinita oancea dilo's clothing

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter