Greşeală de stil? Cum s-a îmbrăcat Angelina Jolie la o întâlnire oficială

De Adina Radu, pe

Angelina Jolie a vizitat o tabără de refugiaţi în Turcia, apoi s-a întâlnit cu oficialităţile şi a ţinut o conferinţă de presă. Parcă ţinuta nu este foarte potrivită ocaziei.
Angelina Jolie nu este genul care să facă greşeli de stil şi probabil că şi de data asta a avut ea un motiv pentru care s-a îmbrăcat aşa. Totuşi, parcă rochia purtată nu se prea potriveşte situaţiei.
Angelina Jolie este ambasador al bunăvoinţei pe lângă Înaltul Comisariat pentru refugiaţi din cadrul Naţiuilor Unite, ceea ce înseamnă că are ocazia să reprezinte organizaţia în zone de conflict. Zilele acestea, ea se află înTurcia unde a vizitat o tabără de refugiaţi de la graniţa cu Siria.
A doua zi, Angelina s-a întâlnit cu autorităţi din Turcia şi a ţinut o conferinţă de presă. De obicei foarte elegantă, un un look de femeie de afaceri, Angelina a ales pentru ceastă ocazie o rochie vaporoasă din satin negru cu o crăpătură pe un picior. La un moment dat chiar şi-a ridicat uşor poalele rochiei pentru a lăsa la vedere piciorul.
angelina jolie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter