Ghiceşte vedeta: Ce prezentatoare TV arată atât de bine la 40 de ani?

De Erika Chivu, pe

Are 40 de ani, dar arată de 30. Această prezentatoare TV are un ten perfect, o siluetă impecabilă şi ne învaţă şi pe noi cum să arătăm la fel de bine ca ea. Cine să fie?
Oana Cuzino, căci despre ea este vorba, are 40 de ani şi este mămica unei fetiţe, dar arată uluitor de bine. Uite ce frumoasă e în rochia mulată şi colorată! Nu degeaba este una din cele mai frumoase prezenţe de pe micile noastre ecrane.
Oana Cuzino, care acum prezintă emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?”, a terminat Facultatea de Medicină din Bucureşti şi este de profesie medic primar geriatru. Însă jurnalismul a atras-o mai mult decât meseria de medic.
Cum să scapi de 3 kilograme în 5 zile! Meniul recomandat de Oana Cuzino
Încă din 1998 şi-a început cariera cu o rubrică medicală la un cunoscut cotidian naţional, iar un an mai târziu a fost angajată la TVR unde a prezentat o emisiune tot pe teme medicale. Din 2002 este la Pro TV, unde prezintă faimoasa emisiune „Ce se întâmplă, doctore?”.
Mai mult decât atât, Oana Cuzino este şi o scriitoare de succes. În anul 2000 a publicat un roman de ficţiune, iar între timp a mai lansat două cărţi, „Sunt gravidă, ce să fac?” şi „Frumuseţea nu este o misiune imposibilă”.
Oana Cuzino: 7 secrete care o menţin tânără
oana cuzino

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter