Ghiceşte vedeta: Ce actriţă sexy e însărcinată pentru a doua oară

De Unica.ro, pe

La 27 de ani, una din cele mai sexy actriţe de la Hollywood aşteaptă al doilea copil, după ce l-a născut pe primul în septembrie 2012.
Este vorba despre actriţa Megan Fox, cunoscută pentru rolul său din seria „Transformers”. Frumoasa vedetă şi soţul ei, Brian Austin Green, sunt foarte fericiţi şi aştepată cu nerăbdare naşterea celui de-al doilea copil.
Însă într-un interviu recent, vedeta a recunoscut că naşterea primul ei copil i-a schimbat puţin părere în legătură cu cariera. Acum, cel mai important este băieţelul ei, Noah.

Tot ce mi-am dorit toată viaţa mea a fost să am un copil. Iar acum că îl am, îmi doresc să îi ofer cât pot de mult. Şi vreau să am şi alţi copii„, a declarat Megan.
Actriţa şi soţul ei au avut o relaţie controversată pentru că atunci când s-au cunoscut ea avea doar 18 ani, pe când el avea 30. S-au logodit în 2006, iar trei ani mai târziu s-au despărţit. Însă la scurt timp s-au împăcat şi în 2010 a avut loc nunta lor, o ceremonie romantică şi intimă, pe o plajă din Hawaii. Brian Austin Green mai are un copil dintr-o altă căsătorie.
megan fox

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter