Cum s-au îmbrăcat vedetele la prânzul nominalizaţilor la Oscar 2012

De Erika Chivu, pe

Dacă la gala Oscar vor purta ţinute spectaculoase de seară, la prânzul nominalizaţilor, vedetele au încercat să surprindă prin ţinute de zi elegante. Iată ce au purtat.

Ţinute elegante

Rooney Mara a creat o ţinută inedită combinând un sacou scump Thierry Mugler cu o salopetă ASOS, evident mult mai ieftină. Un outfit elegant cu uşoară tentă retro datorită pantalonilor evazaţi.
Tot pe eleganţă a mizat şi Meryl Streep care a arătat senzaţional la cei 62 de ani ai ei într-o rochie neagră cu mâneci trei sferturi şi pantofi peep toe eleganţi.
Meryl Streep, Rooney Mara

Ţinute colorate

Cu doi ani mai în vârstă, Glen Close a ales o ţinută total diferită, foarte veselă şi colorată, dar care i-a venit de minune. Ea a purtat pantaloni albastru cobalt, top asortat şi o tunică în imprimeu hawaiian din colecţia Stela McCartney. Ca accesorii, a ales platforme nude şi un clutch fuchsia, tot Stella McCartney.
Tot pentru culoare a optat şi Viola Davis, care a purtat o rochie fuchsia creată de Juan Carlos Obando şi sandale nude.
Viola Davis, Glen Close

Ţinute simple

Berenice Bejo a optat pentru o rochie Elie Saab cu croială simplă şi probabil că va opta pentru acelaşi designer şi în seara galei Oscar. Creaţia a fost accesorizată cu sandale şi clutch negru li bijuterii delicate.
Michelle Williams a purtat din nou accesoriul ei preferat, gulerul Peter Pan, la o rochie Victoria Beckham nude cu norişori de un albastru pal.
Berenice Bejo, Michelle Williams
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter