Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep, s-a logodit cu Mark Ronson

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 09 iunie 2021, 15:29
Producătorul muzical Mark Ronson a confirmat faptul că s-a logodit cu Grace Gummer, fiica lui Meryl Streep. Cei doi sunt împreună din 2020. 

Mark Ronson (45 de ani) a anunțat că se va căsători cu Grace Gummer (35 de ani), fiica lui Meryl Streep, în cadrul podcastului The FADER Uncovered. Cei doi formează un cuplu din 2020.

„M-am logodit weekendul trecut,” a spus Ronson, care și-a amintit că primul sărut cu logodnica sa a fost unul siropos, ca într-un film romantic, potrivit People.

Zvonuri cu privire la logodna lor au apărut în urmă cu câteva săptămâni, când actrița a fost văzută purtând un inel cu diamant pe inelarul stâng, în timpul unei plimbări romantice prin Londra la brațul iubitului ei. 

Citește și: EXCLUSIV! Ce spune Vlad Gherman la 4 luni de la anunțul despărțirii de Cristina Ciobănașu: „Avem amândoi momente când picăm”

Alex Velea, mesaj de susținere pentru Clejani după scandalul cu Fulgy

Viorica de la Clejani, din nou furioasă pe jurnaliști: „Pleacă de aici”

Interpretul de muzică folk Iurie Sadovnic s-a sinucis. Ce a scris în biletul de adio

Mark Ronson i-ar fi cunoscut deja pe părinții lui Grace Gummer

Mark Ronson i-ar fi cunoscut deja pe părinții logodnicei lui, celebra actriță Meryl Streep și sculptorul Don Gummer.

„Par să-l placă, ceea ce este un semn bun. Să încerci să o cucerești pe Meryl Streep poate fi descurajator pentru orice bărbat” a dezvăluit o sursă tabloidului The Sun.

„Perioada de lockdown a fost mai dificilă, mai ales pentru că el a fost în Marea Britanie, dar încearcă să facă lucrurile să meargă”, a mai adăugat aceeași sursă.

Grace Gummer a divorțat în aprilie 2020 de actorul Tay Strathairn, însă căsnicia lor ar fi durat de fapt doar 42 de zile de mariaj, din 10 iulie 2019 până în 21 august 2019. Cei doi se cunoșteau din copilărie, însă au devenit un cuplu în 2017.

Mark Ronson, câștigător a șapte premii Grammy, a fost căsătorit timp de cinci ani cu actrița franceză Josephine De La Baume, de care a divorțat în 2017. Ulterior a mai avut câteva relații scurte și apoi a format un cuplu cu actrița Genevieve Gaunt, de care s-a despărțit anul trecut.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter