Ellie White s-a dezlănţuit pe scena Liberty Parade! Îţi place ţinuta?

De Unica.ro, pe

Ellie White a concertat sâmbătă seara în faţa a peste 50.000 de oameni adunaţi pe plaja dintre staţiunile Venus şi Saturn, la Liberty Parade 2013.
Cel mai important eveniment de house de pe litoral l-a avut ca invitat special pe Dr. Kucho, supranumit şi Regele muzicii house, iar artistul a ţinut neapărat să o aibă alături pe artista din România.
Ellie White se numără printre preferatele lui Dr.Kucho, cel care o consideră una dintre cele mai bune voci din Europa pe segmentul muzică house şi electro.
„Primesc la studio sute de demo-uri de la artiste din toata lumea cu propuneri de colaborare. Anul trecut am primit o piesă a lui Ellie care mi-a atras atenţia. Pentru Liberty Parade am ţinut s-o invit alături de mine. A cântat o piesă de pe noul meu album, The Return of The King. Ellie are una dintre cele mai bune voci din câte am auzit până acum pe segmentul muzică house şi electro. Este la nivelul lui Sia, cea care a colaborat cu David Guetta. Vreau să lansăm o piesă împreună”, declară Dr.Kucho.
ellie white
DJ-ul spaniol a cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu hituri precum „La Tarde Ha Puesto Triste” sau „Doing Better Without You” şi a fost primit cu entuziasm de mulţimea prezentă la Liberty Parade. Ellie White s-a arătat extrem de încântată de această colaborare.
„A fost unul dintre cele mai frumoase momente din cariera mea. Dr. Kucho este unul dintre cei mai apreciaţi DJ din lume şi am fost emoţionată când am primit propunerea de urca cu el pe scenă. Am ţinut să fiu în formă vocală maximă, nu am vorbit decât foarte puţin în ultima săptămână, am evitat băuturile reci şi aerul condiţionat şi am facut vocalize o oră înainte de a urca pe scenă. Publicul a fost fantastic, atmosfera a fost incredibilă. Am cântat și am dansat alături de 50.000 de oameni. Nu apuci să faci asta zilnic!”, declară Ellie White.
ellie white
In cadrul evenimentului Liberty Parade 2013 au mai urcat pe scena DJ Andy, Liviu Hodor & Mona, Radio Killer, DJ Optick si Vika Jigulina.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter