Ellie White bea ulei de cătină și ceai de gălbenele pentru a nu se arde la soare

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Miercuri, 15 ianuarie 2020, 15:26

Ellie White acordă o mare atenție protecției solare atunci când merge la plajă. Frumoasa cântăreață este precaută din fire știind că pielea ar putea avea de suferit în urma expunerii necontrolate la ultraviolete.
Prin urmare, de fiecare dată când merge la plajă are grijă să aplice pe ten o cremă cu factor de protecție 50, iar pe corp o cremă cu factor 30.
De la un timp însă a descoperit o serie de metode naturiste și produse bio care vin să protejeze pielea împotriva arsurilor și a îmbătrânirii premature cauzate de expunerea la soare.
Ellie White bea ulei de cătină și ceai de gălbenele pentru a nu se arde la soare

„Am în primul rând grijă să mă hidratez. Beau apă, dar consum și fructe și legume bogate în vitamine, precum citrice, pepene, piersici, caise, morcovi, banane. În plus, beau ceai de galbenele, păpădie și urzică.
Sunt foarte bune pentru că protejează pielea de razele ultraviolete. Cea mai eficientă metodă preventivă este uleiul de catina pe care îl iau cu pastile de coenzima Q10. Uleiul este foarte bun pentru că regenerează celulele pielii, are acțiune antioxidantă și reglează metabolismul în general.
Este bun și după plajă în situația în care ți s-a înroșit foarte tare pielea. Îl aplici pe zonele cu probleme și are efect antiinflamator”, declară Ellie White.
Tratamentele naturiste urmate au ferit-o pe artistă de probleme vara aceasta. La aceste produse a apelat și atunci a realizat o recentă ședință foto la malul mării pentru care a trebuit să stea sub razele soarelui timp de cinci ore, începând cu răsăritul soarelui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter