Poze: Ellie White, apariție de senzație într-o ie din 1877!

De Unica.ro, pe

Ellie White a avut una din cele mai interesante apariții de la evenimentul aniversar al unei reviste glossy. Artista a respectat dress code-ul și a sosit la petrecere purtând o ie cu totul specială.
La recomandarea stilistului Maria Andrei, Ellie a ales o ie realizată în urma cu aproape 150 de ani. Mai exact, bluza cu motive tradiționale românești a fost fabricată în anul 1877.
Piesa vestimentară se află în condiții calitative de excepție și a fost asortată într-un mod ingenios cu o rochie neagră Max Azria și sandale cu bretele.
Însă nu doar ansamblul vestimentar a atras complimente, ci și noul look al artistei. Ellie a decis sa își deschidă nuanța părului, renunțând la negrul tăciune pe care l-a avut în ultimii patru ani. Artista a adoptat un look parcă desprins din tablourile lui Nicolae Grigorescu, purtând părul castaniu împletit într-o coadă, în perfectă armonie cu ținuta de inspirație tradițională.
ellie white
Primul gând a fost să port ia cu pantaloni stâmți sau cu jeanși, așa cum cred că au luat în considerare și celelalte invitate ale evenimentului. Însă jeanșii sau pantalonii de tip leggings nu respectau în totalitate stilul românesc. Așa că, deși era seară, am decis să pot o rochie neagră largă și sandale cu bretele, un mix care m-a captivat imediat”, a declarat Ellie White.
Artista a decis ca, după mulți ani în care a avut părul ca tăciunele, să îi deschidă nuanța.
Este nuanța intermediară în acest moment. Va mai trece prin câteva etape până la varianta finală”, spune Ellie.
Ellie White, pe numele său real Elena Băltăgan, se pregătește pentru lansarea unei noi piese ce va fi difuzată de posturile TV și radio în această vară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter