Elena Gheorghe, videoclip nou. Vezi cum arată în rol de balerină!

De Unica.ro, pe

După ce a adunat milioane de vizualizări pe YouTube, piesa “Ecou” are acum şi un videoclip, o poveste de dragoste plină de sensibilitate. Uite cum arată Elena Gheorghe în rol de balerină!
Piesa este compusa de Laurentiu Duta, producatorul meu muzical, si vorbeste despre o poveste pe care am trait-o cu totii – momentul in care, dupa o despartire sau o cearta, ne impacam cu greselile noastre, intelegem altfel relatia pe care am construit-o si ramane doar nostalgia momentelor frumoase, semnele bune, amintirile dulci dintr-o relatie. E o istorie de dragoste, in care cred si care mi se potriveste foarte bine, pentru ca fiecare vers de acolo vorbeste despre sentimente reale, vii, nimic exagerat, ci doar sensibil si adevarat„, povesteste Elena.
Elena Gheorghe – pozele ei preferate din 2012
Videoclipu lurmareste povestea versurilor si completeaza perfect linia melodica, dezvaluind-o pe Elena in noi ipostaze. “A fost un rol cu multe provocari actoricesti pentru ca Dan Petcan, regizorul clipului,  a lucrat cu mine ca pe set-up unui film, cu indicatii de stari, de emotii, de poveste. A fost o experienta frumoasa si personala, pentru ca in incercarea de a juca personajul principal din Ecou, am descoperit in mine trairi, emotii, priviri, zambete, care m-au ajutat sa ma deschid si sa ma apropii si mai tare de publicul meu, de fanii si oamenii care sun tlanga mine de 8 ani, de cand sunt in fata lor ca artist. A fost un rol in care mi-am aratat vulnerabilitatile si sensibilitatea mai mult ca oricand si cred ca toti cei care s-au indragostit de piesa, vor vibra si la povestea clipului si la sensibilitatea lui„, continua Elena.

Pentru ca interpreteaza rolul unei balerine, Elena s-a pregatit intens si a luat lectii de balet. “Am hotarat ca trebuie sa deprind cel putin miscarile de baza. Nu a fost primul meu contact, am inceput sa fac balet cand aveam in jur de cinci ani, dar a trebuit sa renunt la asta si sa ma concentrez exclusiv pe muzica pentru ca asta era ce-mi doream cel mai mult. Inainte de filmare m-am antrenat cu Marina Minoiu, balerina in cadrul Operei, careia ii multumesc foarte mult pentru ajutor. Am repetat cateva miscari de baza, iar ce a iesit veti vedea in clip”, a povestit Elena.
Uite ce ţinută colorată are Elena Gheorghe. Îţi place?
Filmarile au avut loc in mai multe locatii din capitala, printre care Centrul Vechi, un magazin de macarons si cupcakes din capitala, o ceainarie si sala de balet, fiind un adevarat maraton.
elena gheorghe
“In prima zi am filmat 12 ore, iar urmatoarea filmare a durat 24 de ore. A meritat insa efortul si abia astept ca fanii sa poata vedea povestea la care noi am lucrat in aceste zile. A fost o colaborare frumoasa cu o echipa pe care o iubesc foarte mult, oameni care cred in mine si alaturi de care  am muncit pe branci ca sa spunem povestea Ecou asa cum ne-am dorit. Sunt artist si fac meseria asta de atata vreme si de fiecare data, cu fiecare proiect incheiat, pas facut in fata, inteleg si mai bine ca cel mai mult ma inspira oamenii, ei suntcei care ma ajuta sa fiu pe scena, pentru ei vreau sa fiu si mai buna, mai generoasa si sa le dau tot talentul meu. Le multumesc inca o data si ii port in inima ca pe un tatuaj”, incheie  Elena.
elena gheorghe

CONCURS: In martie un IPad mini poate fi numai al tau! Intra si castiga!
http://on.fb.me/XeIJVO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter