DJ Wanda, sexy pe motor. Uite cum arată la 37 de ani!

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 13 aprilie 2022, 13:14

Dj Wanda şi-a etalat picioarele perfecte într-o şedinţă foto incendiară special pentru fanii ei de pe Facebook!
DJ Wanda a fost des considerată a avea cele mai frumoase picoare din showbiz-ul românesc. Încrezătoare în fizicul său, non-conformista vedetă în vârstă de 37 de ani a realizat o ședință foto îndrăzneață special pentru fanii ei de pe Facebook.

DJ Wanda, poze sexy

Purtând doar un sutien negru, șort din material supraelastic și pantofi sport Isabel Marant, DJ-ița s-a urcat pe un scuter Aprilia Mojito și s-a lăsat fotografiată în ipostaze îndrăznețe lângă un graffiti cu mesajul “I am a star” („Sunt o vedetă!”).
La 37 de ani, DJ Wanda a reușit performanţa de a arăta perfect după ce a renunţat complet la dulciuri prin hipnoză.
De mai bine de 18 luni, vedeta a renunţat complet și la alimentele de conţin carbohidraţi. Wanda este adepta unui stil de viaţă sănătos, aleargă prin parc de trei ori pe săptămână, urmează un program strict de antrenamente de fitness şi nu consumă niciodată mai mult de 1200 de calorii pe zi.
DJ Wanda şi Ellie White, sexy pe covorul roşu. Îţi plac rochiile?
dj wanda
„După ce am înţeles că zahărul este inamicul numărul unu al organismului am început să iau măsuri. Am renunţat la alimentele bogate în carbohidraţi, dar recunosc că, uneori, nu mă puteam abţine de la prăjituri. După câteva şedinţe de hipnoză, corpul meu a uitat de nevoia de dulciuri. Secretul constă în programarea mentală a creierului. De mai bine de 18 luni nu am mai gustat nimic dulce”, declară DJ Wanda.
Pentru tonifiere, DJ Wanda a intrat de câteva luni într-un program intens de pregătire la sala ei fitness, numit Delta Training System, iar acum este foarte încântată de rezultate.
„Antrenorul meu, Cătălin Riştea, îmi spune că arăt ca un model de la Victoria’s Secret. Ştiu că bărbaţilor le plac jucăriile motorizate şi femeile frumoase, astfel că am fost încântată să realizez această şedinţă foto inedită. La cât de încrezătoare sunt acum în mine, aş ieşi îmbracată aşa pe stradă”, mai spune DJ Wanda.
dj wanda

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter