DJ Wanda, senzaţii tari la 120 km/h într-o maşină de raliu. Vezi pozele!

De Unica.ro, pe

Excentrica DJ Wanda va fi luna viitoare gazda oficială a Raliului Deltei, iar, ca avanpremieră a acestui eveniment, s-a urcat pentru prima dată într-o maşină de curse, în postura de copilot. Vedeta a parcurs o parte din traseu la o viteză de 120 de kilometri la oră.
Adrenalină, nebunie şi poate cel mai important lucru este că în momentele respective nu te gândeşti la nimic altceva decât să trăieşti clipa! Alături de pilotul Mihai Tănase, organizator al competiţiei, şi de copilotul Eugen Constantin, am parcurs o parte a traselui şi a fost una dintre cele mai tari senzaţii pe care le-am trăit până acum. Maşina a fost condusă pe macadam, un drum pavat cu o piatră măruntă, care este tare alunecos, iar condiţiile de condus sunt extrem de dificile şi curbele foarte strânse”, povesteşte DJ Wanda.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
În rolul de copilot, DJ Wanda a făcut faţă cu brio provocărilor pe care le presupune această meserie.
Mi-am dat seama că într-o cursă de raliu, rolul pe care îl are copilotul este cel mai important. El este cel care dă indicaţiile, care vede dinainte traseul, care anticipează curbele şi zonele periculoase. La viteza la care se întâmplă totul pe pistă, pilotului îi este imposibil să anticipeze traseul. Cred că m-am descurcat de minune, pentru că n-am făcut accident. Am fost copilot pe o distanţă de 20 de kilometri, iar maşina gonea cu peste 120 de kilometri la oră”, mărturiseşte DJ Wanda.
dj wanda
DJ Wanda petrece ca Paris Hilton și Kim Kardashian!
Raliul Deltei va avea loc la Tulcea între 30 mai-1 iunie şi va aduna la linia de start 60 de piloţi din România şi din străinătate. DJ Wanda urmează să mixeze la petrecerea oficială a competiţiei, care va avea loc în seara marelui eveniment.
Pe 30 mai dăm startul primelor etape, pe 1 iunie ziua este Raliul Deltei, iar seara mixez la petrecerea oficială ! Aştept cu nerăbdare si promit tuturor distracţie pe cinste. Am pregătit un set de piese special pentru acest eveniment şi o apariţie super trăznită. Toată lumea o să rămână surprinsă”, avertizează DJ Wanda.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter