Dj Wanda, excentrică pe covorul roşu. Uite cum s-a îmbrăcat!

De Unica.ro, pe

Dj Wanda a fost cea mai excentrică apariţie pe covorul roşu al unui eveniment monden care a avut loc ieri în Capitală. Uite cum s-a îmbrăcat!
Mereu excentrică în aparitiile sale, DJ Wanda nu a dezamăgit nici de această dată îmbrăcând o pereche de colanţi de piele Versace, alături de un top lila şi un cardigan Comme des Garcons. DJ Wanda şi-a accesorizat ţinuta cu o pereche de ghete animal print Dolce Gabbana şi o pălărie vintage. Cu siguranţă a fost cea mai extravagantă apariţie de la evenimentul prilejuit de lansarea unei noi clinici stomatologice.
DJ Wanda, pentru prima dată în rochie de mireasă!
Alături de ea au fost şi alte nume foarte cunoscute din showbiz-ul românesc. Radu Mazăre, Bogdan Stelea, Mirela Stelea, Carmen Brumă, Valentina Pelinel, Mihaela Drafta, Ellie White, Alina Sorescu, Tania Budi, au zâmbit la panou şi s-au documentat privind cele mai noi tratamente dentare la standarde hollywoodiene.
Au aflat, astfel, de procedura de albire dentară folosită de celebrităţi precum Tom Cruise, Victoria Beckham, Eva Longoria, precum şi de tehnicile noi de perfecţionare a formei danturii prin faţete sau implant, la care se apelează la Hollywood.
dj wanda
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter