Divă sexy sau fetiţă răsfăţată? Uite cum se tranformă Antonia!

De Erika Chivu, pe

Superba Antonia pare să aibă o personalitate dublă. Când e o divă sexy în rochie de gală, când e o fetiţă răsfăţată cu şapca întoarsă pe cap. Care din cele doup imagini ale ei îţi place mai mult?
Antonia a postat azi pe Facebook o imagine în care pare să fi dat „în mintea copiilor”. Ea poartă o pereche de ochaleri cu rama în formă de inimioare, care par împrumutaţi de la fetiţa ei, Maya, o coafură boemă şi o brăţară colorată – un look fresh, tineresc care i se potriveşte foarte bine, dar e foarte diferit de cel pe care Antonia îl afişează pe covorul roşu.
Stil de vedetă: Antonia, două ţinute albastre
La fiecare apariţie mondenă, artista se transformă complet şi fetiţa alintată devine o divă sexy ce ar putea să defileze oricând pe covorul roşu de la Hollywood.
antonia
Probabil că rochiile sexy sunt rezervate strict pentru apariţiile publice, iar în timpul liber Antonia se comportă şi se îmbracă aşa cum vrea. În ultimul timp am văzut-o tot mai des în pantaloni scurţi, cămăşi în carouri şi cu „şapca întoarsă” pe cap. Nu arată deloc ca o mămică. E drept, însă, că artista are doar 24 de ani.
Superbă: Antonia îţi propune un machiaj colorat, pentru vară!
Ţie care din cele două ipostaze îţi place mai mult?
antonia
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter