Poze: Dana Rogoz şi-a lansat o colecţie de poşete

De Erika Chivu, pe

Dana Rogoz s-a lansat în modă. Ea a creat o colecţie de poşete numită „Moon by Dana Rogoz”. Vezi cum arată!
După ce colega şi prietena ei, Adela Popescu, şi-a lansat colecţia de haine „Adela Popescu for 22”, Dana Rogoz s-a lansat şi ea în modă. Ne aşteptam la un asemenea pas din partea ei, având în vedere că este o fashionistă cu gusturi desăvârşite.
Dana Rogoz a lansat o colecţie de poşete plic numită „Moon by Dana Rogoz”. Pe lângă faptul că sunt stilate, plicurile create de vedetă au feţe detaşabile, ceea ce înseamnă că aspectul lor se poate schimba foarte uşor.
Dana Rogoz, ţinută stilată cu poncho. Îţi place?
În loc să îți cumperi 10 genți pe an, îți poți cumpăra acum una singură (într-o culoare de bază – negru sau nude) și apoi câte fețe detașabile îți dorești, pe care să le poți schimba în funcție de ocazie și ținuta aleasă. Iar în felul acesta faci și o economie. O față detașabilă nouă schimbă atât de mult înfățișarea plicului, încât o să pară că în fiecare zi porți o geantă complet nouă„, a scris Dana Rogoz pe blogul ei.
Vedeta a postat deja pe blog multe imagini cu genţile create de ea. Există feţe detaşabile din piele de diverse culori, din denim, cu animal print, dar există şi una cu oglindă care se poate dovedi foarte utilă.
Printre primele cliente ale Danei a fost prietena ei, Adela Popescu. Aceasta a scris şi pe Facebook despre achiziţia ei. „Plicurile cu faţa detaşabilă sunt o minune. Eu mi-am achizitionat deja 3. Sunt mândră tare de prietena mea!
Dana Rogoz, foarte sexy într-o rochie decupată
Preţul unui plic din piele naturală este de 300 de lei şi include o faţă oglindă şi una din piele. Feţele detaşabile costă între 20 şi 35 de lei în funcţie de model.
dana rogoz
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter