Dana Rogoz adoră albul. Vezi 4 ţinute superbe

De Erika Chivu, pe

Sezonul acesta, Dana Rogoz este îndrăgostită de culoarea alb, pe care o poartă şi în parc, şi în vacanţă, şi la evenimente modene. Vezi 4 ţinue superbe!
Dana Rogoz, o fashionistă convinsă, mizează pe alb vara aceasta. Ea deja le-a propus pasionatelor de modă mai multe ţinute albe, atât pe blog, cât şi pe pagina de Facebook.
De altfel, la evenimentul prilejuit de lansarea colecţiei sale de genţi, Dana le-a cerut invitatelor să poarte haine albe. Pentru ea a ales o ţinută formată şi pantaloni evazaţi şi un top scurt cu volan, ambele de un alb imaculat.

Dana Rogoz, o fashionistă convinsă

La o plimbare în parc cu căţelul, Dana Rogoz a ales o rochie albă cu balerini imprimaţi şi un plic „Moon” by Dana Rogoz, accesorizat cu o faţă verde deschis.
Wow, ce rochie! Uite ce frumoasă e Dana Rogoz
Dana şi soţul ei, Radu, au revenit de curând dintr-o mini-vacanţă romantică prilejuită de aniversarea a nouă ani de relaţie. Cei doi au fost în Bulgaria, la Nessebar, unde s-au îndrăgostit de partea veche a oraşului. Pe străduţele înguste şi vechi, Dana a făcut o plimbare romantică, îmbrăcată tot în alb. Ea a purtat o rochie PNK Casual cu partea de sus asimetrică şi drapaje elegante pe poale.
dana rogoz

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter