Cum să porţi fustele vintage din anii ’50. Inspiră-te de la vedete!

De Geo Berciu, pe

Pentru iubitoarele de modă, fustele cochete, inspirate din moda anilor ’50, sunt un must have al ultimilor ani. Destul de pretenţioase, creaţiile şic cu alură parisiană, nu pot trece neobservate dacă sunt asortate corect, aşa cum ne demonstrează şi vedetele pasionate de ţinutele vintage.

Îndrăgostită de piesele vintage, dar şi de creaţiile care amintesc de acea perioadă, Sarah Jessica Parker reuşeşte să-şi asorteze ţinutele în cele mai diverse moduri, pentru un stil unic, mereu original. La ultimul eveniment monden la care a participat, SJP a îmbrăcat o fustă creaţie a designerului ei favorit, Giles, la care a asortat o cămăşuţă brodată muştar şi o pereche de pantofi gri din colecţia pe care a lansat-o recent.
Cum să porţi fustele vintage din anii '50. Inspiră-te de la vedete!

O altă prezenţă rafinată, care se regăseşte mereu în topurile celor mai bine îmbrăcate vedete este Olivia Palermo. Ea merge pe un stil clasic, parizian, care îi scoate foarte bine în evidenţă delicateţea şi feminitatea. La săptămâna modei de la Londra din acest an, vedeta a apărut într-un outfit care a făcut să curgă multă cerneală. Simplă, dar spectaculoasă, fusta de inspiraţie vintage, cu imprimeuri florale, a fost combinată cu un pulovăraş cu o curea şi cu un guler de blană bicolor. Pata de culoare a ţinutei a fost dată de cizme, iar ţinuta aleasă a transformat-o pe purtătoare într-o apariţie extrem de stilată.
Cum să porţi fustele vintage din anii '50. Inspiră-te de la vedete!

Jamie Chung, celebră datorită filmelor din seria „The Hangover” (partea II şi III), a reuşit să stârnească la săptămâna modei de la New York multe comentarii apreciative din partea criticilor de modă cu ţinuta ei. Actriţa a mizat pe un top scurt, cu vedere discretă la abdomen, pus în evidenţă perfect de o fustă culoarea oului de raţă, în stilul anilor ’50, şi de o pereche de sandale nude, pe gleznă.
Cum să porţi fustele vintage din anii '50. Inspiră-te de la vedete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter