Cele mai cool fuste in acest sezon

De Unica.ro, pe
Cine a spus ca daca a trecut vara trebuie sa uitam de fuste? Iata cateva variante pe care le poti purta in aceasta perioada din an.

A fost prezenta pe podiumurile acestui sezon si trebuie sa fie prezenta si in garderoba noastra din toamna asta. O poti purta la birou, in timpul liber ori seara, la petreceri. E una dintre piesele eminamente feminine, care vor da outfiturile tale o nota sofisticata si ultra sexy. Iti propunem patru variante diferite de fuste pe care le poti mixa cu usurinta si care te vor ajuta sa obtii tinute fabuloase.

Fusta sexy

Sigur ca toate fustele ar trebui sa fie sexy, insa, dupa cum bine stim, unele sunt mai sexy decat altele. Martor e acest model de la Murmur, cu portiuni transparente. E perfecta pentru o cina in doi sau pentru un cocktail party. Poart-o cu un top corsetat, tip maiou, ca in propunerea de mai jos si vei obtine o tinuta ultra sexy.

fusta sexy

Shop now:

departmentstore.ro, 1.500 lei

Fusta midi

Fusta in culori neutre, midi, poate fi mixata cu succes cu pulovere in aceleasi nuante, lungi. O poti purta in varianta relaxata sau poti adauga o curea pentru a-ti accentua talia. Cizmele inalte, intr-o nuanta de gri ori crem, sunt alegerea perfecta pentru o tinuta de zi stylish.

Fusta midi

Shop now:

departmentstore.ro, 139,9 lei

Fusta plisata

O varianta perfecta pentru seara, care va atrage toate privirile si nu doar pentru ca e intesata cu paiete si are nasturi cu cristale Swarovski, ci si pentu ca o vei mixa cu o maleta rosie ori cu un pulover din casmir, rosu, supradimensionat. Ca sa-i accentuezi aerul retro, adauga o pereche de pantofi cu toc patrat, jos, si cu barete.

Fusta plisata

Shop now:

departmentstore.ro, 420 lei

Fusta din denim

Aceasta fusta poate fi integrata in foarte multe outfituri, dupa bunul plac. O poti mixa cu malete in culori aprinse, cu pulovere supradiomensionate, ciorapi pana la genunchi si pantofi cu bareta. Posibilitatile sunt nenumarate. Bonus: poart-o cu o jacheta din denim si marcheaza-i talia cu o curea.

fusta jeans

Shop now:

departmentstore.ro, 159,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter