Ce fuste să porți în funcție de forma corpului

De Consuela Stratulat, pe

Tendințele sunt importante, însă când îți alegi hainele, trebuie să ții cont de faptul că nu tot ce se poartă ți se potrivește. Află ce fuste ar trebui să porți în funcție de forma corpului.
Dacă ai o siluetă măr, vei dori să ascunzi imperfecțiunile din zona taliei. Cel mai bine ți se potrivesc fustele cu talie înaltă, pentru că vor marca cea mai subțire parte a corpului și vor ascunde zona de mijloc. Alege modele scurte, care îți dezvălui picioarele subțiri și frumoase. Fustele cloș sau cele plisate sunt cea mai bună alegere pentru tine.
Ce fuste să porți în funcție de forma corpului
Silueta dreptunghi este pusă cel mai bine în valoare de fustele mulate și scurte. Ai nevoie de modele care să îți scoată în evidență formele și picioarele. Cel mai bine vei arăta în fuste cu imprimeu cu buline, pentru că vor da impresia că ai un corp bine proporționat. Pentru ieșirile în oraș, alege modele cu paiete, iar dacă vrei să îți pui și mai bine în valoare picioarele, optează pentru fuste asimetrice.
Ce fuste să porți în funcție de forma corpului
Dacă ai o siluetă clepsidră, vei arăta răvășitor în fustele conice, care îți vor accentua formele perfecte. Să nu crezi că acest model este potrivit doar pentru birou. Fustele cu imprimeu floral sau de dantelă sunt perfecte pentru ieșiri în oraș sau petreceri. Poartă-le cu o bluză peplum și vei atrage toate privirile.
Ce fuste să porți în funcție de forma corpului
În cazul în care ai o siluetă pară, șoldurile sunt cea mai mare problemă a ta. Fustele în formă de A vor acoperi acea parte și îți vor scoate în evidență talia. Modelele cu lungime medie sunt pe val în această vară, așa că profită de tendințe și poartă-le cu încredere! Vei arăta grozav!
Ce fuste să porți în funcție de forma corpului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter