Cum să porți fustele și rochiile de lungime medie

De Consuela Stratulat, pe

Fustele și rochiile de lungime medie se numără printre tendințele acestei toamne. Află cum să le porți corect.
O lungime medie a rochiei sau a fustei este sigură și versatilă. Dacă ai picioare prea lungi pentru fusta mini, dar prea scurte pentru cea lungă, lungimea medie este perfectă pentru tine. Teoretic, „midi” este un termen folosit pentru fustele și rochiile care se termină la jumătatea distanței dintre genunchi și gleznă, însă nu este o lungime potrivită pentru toată lumea. În zilele noastre, „midi„ înseamnă mai degrabă fustele și rochiile până sub genunchi.

Lungimea midi pentru birou

Dacă vrei o fustă sau o rochie de lungime medie, potrivită pentru birou, fusta creion este cea mai bună alegere. Pe lângă faptul că este sexy, îți dă un aer profi. Poart-o cu cămăși sau cu top-uri și un sacou pe deasupra. Dacă locul de muncă îți permite, poți schimba culorile clasice cu imprimeuri interesante. Când alegi, însă, imprimeul, ține cont că modelele mari minimalizează, în timp ce modelele mici dau impresia de mai mare.
Cum să porți fustele și rochiile de lungime medie

Rochia midi

Rochia midi conică este o piesă de bază în garderoba oricărei femei. Este potrivită atât pentru birou, cât și pentru petreceri și face orice femeie să arate elegantă și sofisticată. Ai grijă, însă, că nu folosești prea multe accesorii, pentru că o astfel de rochie este tot ce ai nevoie, pentru a ieși în evidență.
Cum să porți fustele și rochiile de lungime medie

Midi și evazată

Indiferent că este vorba despre o fustă sau o rochie, lungimea midi și evazată dă un aer aparte unei ținute. Acest model este pergect mai ales pentru femeile cu forme voluptoase, pentru că îi va scoate în evidență silueta.
Cum să porți fustele și rochiile de lungime medie

Pantofii potriviți pentru lungimea medie

Când vine vorba de lungimea medie, găsirea pantofilor potriviți reprezintă o adevărată provocare. Rochiile și fustele midi au tendința de a face purtătoarea să pară mai mică, așa că pantofii cu tocuri înalte sunt cei mai potriviți. Evită, însă, modelele cu baretă pe gleznă, care îți taie piciorul.
Fustele și rochiile midi se potrivesc oricărei siluete, dacă știi cum să le porți, și nu trebuie să îți lipsească din garderoba de toamnă.
Vezi în galeria foto cum poartă vedetele lungimea midi.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter