Cum să te îmbraci dacă ești crăcănată

De Consuela Stratulat, pe

Multe femei renunță la rochii și la fuste pentru că li se pare că au picioarele în formă de „paranteze”. Pentru că nu vrem să îți petreci viața în pantaloni, ne-am gândit să îți dăm câteva trucuri de care să ții cont, dacă nu ești mulțumită de picioarele tale.
Toată lumea se naște cu picioarele în formă de paranteze, dar în cele mai multe cazuri, problema se rezolvă în primul an de viață. Dacă nu s-a întâmplat astfel și în cazul tău, nu trebuie să îți faci prea multe gânduri negre din această cauză. Există câteva trucuri care te vor ajuta să rezolvi această problemă.
Ține cont că cei mai mulți oameni probabil nici nu observă că nu ai picioarele drepte, așa că poartă-te ca și cum silueta ta ar fi perfectă. Nu trebuie să îți petreci toate zilele în pantaloni, tot ce  trebuie să faci este să îți alegi fuste un pic mai lungi. Cea mai potrivită lungime este cea sub genunchi, pentru că va acoperi parantezele dintre picioare, dar poți opta și pentru modele ceva mai scurte. Nimeni nu are picioare perfecte pentru fuste mini, așa că nu îți mai face atâtea griji.

Poartă fuste cu volum

Ascunde-ți picioarele „crăcănate” purtând fuste din materiale delicate, care au mai mult volum. Clasicul model în formă de A este o opțiune potrivită, dar la fel de bine îți va sta și cu cele ușor evazate peste genunchi. Încearcă alegi culori potolite și optează pentru nuanțe aprinse în partea de sus, unde vrei să se uite oamenii, pentru a nu observa picioarele tale crăcănate.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter